Αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία  covid-19 της Π. Πελοποννήσου

Εκ νέου αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία  covid-19 της Περιφέρειας Πελοποννήσου καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως και αξιοσημείωτη αύξηση κρουσμάτων του νέου κορονοϊού -και στις δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα νέων σε ηλικία ατόμων.

 

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στον οποίον γνωστοποιήθηκαν -όπως κάθε μέρα- τα σχετικά στοιχεία, προσθέτοντας ότι προκαλεί ανησυχία η αυξητική τάση των κρουσμάτων που παρατηρείται σε Κορινθία και Μεσσηνία.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, παρατηρείται ταυτόχρονα και ικανοποιητική ανταπόκριση των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο κάλεσμα για εμβολιασμούς, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η Αργολίδα και η Μεσσηνία τείνουν να πλησιάσουν τον πανελλαδικό μέσο όρο, ενώ οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες ακολουθούν.

Αναλυτικά την  Τρίτη 20 Ιουλίου καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 25, στην Π.Ε. Αρκαδίας 13, στην Π.Ε. Κορινθίας 81, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 48.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 34 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 0, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 11, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 15.

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

 

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: