Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ Και το όνειρο τέλος….

311{icon} {views}

 

Η Κάποτε Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ που έκανε μια πόλη χαρούμενη με την καλή πορεία της αλλά τα όνειρα κρατούν λίγο….

 

 

Η αναγέννηση της Α.Ε Σπάρτη έμοιαζε με ένα όνειρο , ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η Σπάρτη απέκτησε μια ομάδα αντάξια στο όνομα της , από το 2014 συνεχώς και κάθε χρόνο όλο και ανέβαινε και έφθασε στην Football League. 

 

 

Το γήπεδο ήταν ασφυχτικά γεμάτο  με τους φιλάθλους να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα ακόμα και στις ήττες. 

 

 

Και όπως είπα το όνειρο κράτησε  για λίγο , γιατί στην Σπάρτη δυστυχώς έτσι γίνετε τα καλά κρατούν για λίγο και μένουν αναμνήσεις καλές , κακές , χαρές , λύπες και η ουσία πάντα η ίδια η Σπάρτη ξανά στην αφάνεια.

 

 

 

 

Όλα έγινα όταν ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έτσι ξαφνικά από την ομάδα και από την κορυφή έφτασε σιγά σιγά να πέφτει , βρέθηκαν κάποιοι σωτήρες που μου θυμίζουν τους μνηστήρες της Πηνελόπης …. 

 

 

 

 

Και έτσι σιγά σιγά φτάσαμε στην σεζόν 2018-2019 που όλοι ήταν μόνο υποσχέσεις , το ένα Δ.Σ δεχόταν το άλλο , ο ένας Πρόεδρος  έφευγε και ο άλλος ερχόταν και ξανά μανά , προπονητής εδώ προπονητής εκεί και προπονητή έψαχναν , μεταγραφές , προσφυγές , πισωγυρίσματα , υποσχέσεις για λεωφορείο της ομάδας και λόγια λόγια λόγια. Συνεντεύξεις δόθηκαν αρκετές από όλα τα Δ.Σ που όλοι έλεγαν “σας θέλουμε κοντά μας” και ο κόσμος ήταν εκεί κοντά στην ομάδα και προσπαθούσε να την στηρίξει όσο γίνεται , αλλά μάταια.

 

 

 

 

Η ομάδα της Σπάρτης δεν στάθηκε τυχερή μετά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου και δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθια και τώρα δυστυχώς πίσω από το Άγαλμα του Λεωνίδα να στέκεται ένα γήπεδο αδειανό με τις φιλοξενούμενες ομάδες να είναι οι μόνες που υπάρχουν και κανείς από την Α.Ε Σπάρτη να μην είναι εκεί. 

Τα φώτα έσβησαν και οι τίτλοι του τέλους μπήκαν.

Μέχρι να έρθει ξανά κάποιος που θα ζωντανέψει ξανά το όνειρο….

Του Αλέξανδρου Μπουγάδη (φωτογραφίες – σύνταξη) 

 

 

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: