Βανδαλισμοί σε κατάστημα στην Σπάρτη & στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Σπάρτης.

923{icon} {views}

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να γίνονται βανδαλισμοί σε Δημόσια κτήρια αλλά και σε κατάστημα , γραφεία πολιτικών κομμάτων.

Η Χρυσή Αυγή με την επιστολή της καταδικάζει αυτούς του βανδαλισμούς και δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοιες πράξεις. 

“Εχθές (29-11-2017) γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα βανδαλισμού της εισόδου τον γραφείων μας που ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά βανδαλισμών που ποτέ δεν βγήκαμε να καταγγείλουμε  η  να κλαφτούμε.
Το δεχόμασταν πάντα με ψυχραιμία.
Αυτό που δεν δεχόμαστε είναι να την πληρώνουν συμπολίτες μας,γιατί εχθές δεν τους έφτασε η είσοδος τον γραφείων μας αλλά βρώμισαν και την πρόσοψη διπλανού καταστήματος που δεν φταίει σε τίποτα αν υποθέσουμε ότι εμείς φταίμε κάπου.
Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μια σειρά βανδαλισμών οικιών αλλά και δημοσίων κτιρίων της πόλης μας με τελευταίο παράδειγμα   την πνευματική εστία..στα τρία χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας δεν έχουμε επιτρέψει σε κανέναν από τα μέλη μας να βανδαλίσει καμία περιουσία ιδιωτική η δημόσια μέσα στην πόλη από σεβασμό στο κάλλος και την ιστορία της.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας έστω και με σπρέι από όπου κι αν προέρχεται αυτές είναι πρακτικές άλλων χώρων της οποίες και γνωρίζουμε και γνωρίζει ολόκληρη η κοινωνία που  ανήκουν ..δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα,αλλά φαίνεται ότι αυτό το παίρνουν κάποιοι σαν αδυναμία..ξέρουμε και εμείς και σπίτια και επιχειρήσεις και καλό θα ήταν να μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη ..ας παραμήνουμε σε επίπεδο ιδεολογικών διαφόρων  και μέχρι εκεί..οι απειλές τους είναι ασόβαρες..εμείς μιλάμε με πράξεις οπότε το απαιτούν οι καταστάσεις και νοιώσουμε πραγματική απειλή.

Κατράκης Χρήστος Γραμματέας Χρυσής Αυγής Σπάρτης.”
εικόνα από Lakonialive.gr κτήριο Πνευματικής Εστίας Σπάρτης.

You may also like

Κοινοποίηση: