Βιολογικοί Λακωνικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ελαιόλαδο Βιολογικό Premium 
Ελιές Καλαμών Βιολογικές

 Gourmet 

Φαινολικό & Αρωματικό Ελαιόλαδο
Βαλσαμέλαιο & Φυσικά Καλλυντικά

 

 

 

Στους πρόποδες του Ταΰγετου και του Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, όπου καλλιεργούνται ελιές βιολογικά, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ από το 1992.

Επιλέξαμε εξ αρχής συνειδητά να ασχοληθούμε με τη βιολογική καλλιέργεια γνωρίζοντας τα οφέλη που συνεπάγεται για την ανθρώπινη υγεία και για το ίδιο το περιβάλλον.

Ξεκινήσαμε όταν η βιολογική γεωργία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα και στόχος μας ήταν και παραμένει η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικού ελαιολάδου και ελιών με ταυτότητα, καινοτομία και με υγειοπροστατευτικά συστατικά επιστημονικά τεκμηριωμένα, ανήκοντας στην κατηγορία των βιολειτουργικών τροφίμων, πλούσια σε φαινόλες, με ισχυρισμό υγείας.

 

 

 

Βιολειτουργικό Ελαιόλαδο & Ελιές

Πλούσιο σε φαινόλες

Τα βιολογικά ελαιόλαδα και οι ελιές μας έχουν τιμηθεί με τον αριθμό ρεκόρ των 265 διεθνών βραβεύσεων στους εγκυρότερους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας για την εξαιρετική ποιότητα τους,  ενώ λόγω των υψηλών υγειοπροστατευτικών συστατικών τους συμμετέχουν σε πανεπιστημιακές μελέτες και κλινικές έρευνες για την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Η παλέτα των εξειδικευμένων βιολογικών ελαιοπροϊόντων μας είναι limited edition και περιέχει: βιολογικά άθερμα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, με χαμηλή οξύτητα και premium gourmet ελαιόλαδα εξειδικευμένης τεχνογνωσίας με παγκόσμιες διακρίσεις, βιολογικές φυσικές επιτραπέζιες ελιές με ελάχιστο αλάτι, gourmet ελιές αλλά και ανάλατες.

Την συλλογή μας συμπληρώνει το άθερμο βαλσαμέλαιο, τα φυσικά καλλυντικά, οι βαλσαμοαλοιφές κεριού, τα χειροποίητα σαπούνια και τα φυσικά λάδια σώματος.

 

Δείτε περισσότερα για τους Ελαιώνες ΕΔΩ 

 

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Βραβευμένος Φωτογράφος
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

You may also like

Κοινοποίηση: