Λακωνία

Βράβευση για το σύλλογο φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»  3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτα 2019 

 

 

Ένα μεγάλο φεστιβάλ διεθνούς προβολής με συμμετοχή 38 χορωδιών από ολόκληρο τον κόσμο. Διαγωνιστικές κατηγορίες , παιδική, εφηβική, γυναικεία, folklore, θρησκευτική. 

Η συμμετοχή και μόνο του συλλόγου μας , μιας ερασιτεχνικής-επαρχιακής χορωδίας, είναι τιμή. Πόσο μάλλον η βράβευσή μας με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Folklore στην οποία και διαγωνιστήκαμε. 

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός. Είναι αποτέλεσμα γνώσης, έμπνευσης σωστής καθοδήγησης και σκληρής δουλειάς. Το Δ.Σ. νοιώθοντας τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη ευχαριστεί θερμά για όλα αυτά τη μαέστρο της χορωδίας μας, κ. Φωτεινή Δημάκού-Σακκετα, χωρίς τη συμβολή της οποίας τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί. 

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους χορωδούς μας που αποδίδουν τα μέγιστα. Και φυσικά σε όλους τους φίλους του συλλόγου μας, στα ΜΜΕ και όλες τις τοπικές αρχές που μας κατέκλυσαν με συγχαρητήρια. 

Όλο αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και ενεργά την παρουσία μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με μοναδικό σκοπό να συμβάλουμε στην προώθηση του πολιτισμού μας. 

Μετά τιμής, 

Το Δ.Σ. του συλλόγου

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από το www.spartavoice.gr.

You may also like

Κοινοποίηση: