Λακωνία

Γαστρονομία παράγοντας ταξιδιωτικής εμπειρίας και ανάπτυξης τουρισμού Δ. Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Forum γαστρονομίας στη Σπάρτη το Σάββατο 10.12.2022 σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Οι ομιλητές ήταν εξαιρετικοί και ιδιαίτερα κατατοπιστικοί. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του Alpha Ελένη Λαζάρου η διάσημη chef Ντίνα Νικολάου εντυπωσίασε με την ομιλία της και με την παρουσία της.

 

 

Οι παράγοντες για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης ήταν η κ.Γεωργία Ζαχαράκη αντιδήμαρχος Τουρισμού και Τεχνικών έργων Δήμου Σπάρτης , ο κ. Χρήστος Μητράκος υπεύθυνος γραφείου τουρισμού του Δήμου Σπάρτης , και ο κ. Αλέξανδρος Αραπαντζής  Managing Director της εταιρείας WIN DEVELOPMENT CONSULTANTS που είχε αναλάβει την υλοποίηση του συνεδρίου.

 

 

Συμμετείχαν  διεθνείς ομιλητές από όλο τον κόσμο και αναγνωρισμένοι ειδικοί του γαστρονομικού τουρισμού.

 

 

 

Όπως τονίστηκε και από τους ομιλητές , η Λακωνία και η περιοχή του Δήμου Σπάρτης , δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές , διότι διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα , όπως η ελιά όπου η Λακωνία διαθέτει μεγάλη παραγωγή στην Ελλάδα , με πολύ καλή ποικιλία καλαμών και άλλων ειδών , το λάδι , τα πορτοκάλια , το μέλι κ.α  καθώς και  αρκετές συνταγές παλαιότερων χρόνων , παραδοσιακές που πρέπει να αναδειχτούν , αρκεί όλοι μαζί Δήμος , παραγωγοί , εστιατόρια – μάγειροι ,   να συνεργαστούν μαζί.

 

 

 

 

« από 2 »

φωτογραφίες
Studio Φωτογραφίας Αλέξανδρος Μπουγάδης
Όθωνος Αμαλίας 59 Σπάρτη

 

**********

 

Στο Χριστουγεννιάτικο event θα λειτουργεί  bazzar ,  με τα έσοδα από τις πωλήσεις και την φωτογράφιση να δίνονται σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας  αγοράζοντας τρόφιμα. 

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: