Γενική Πρόγνωση καιρού από Τρίτη 22-1-2018 έως Παρασκευή 26-1-2018.

305{icon} {views}
Τρίτη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της δυτικής Κρήτης με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά/ημιορεινά – περαιτέρω επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ με χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Μακεδονίας (ενδεχομένως και της ανατολικής Θεσσαλίας). Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί.
Θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση και έως 7 βαθμούς στα βόρεια, έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 13 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Τετάρτη: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο σε τμήματα της Χαλκιδικής, της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς (κυρίως στην Φθιώτιδα, την Φωκίδα και την Βοιωτία), της βορειοανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της βόρειας Κρήτης – χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά καθώς και στα ηπειρωτικά τμήματα με υψόμετρο >300μ. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις.
Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση και έως 6 βαθμούς στα βόρεια, έως 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 12 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Ισχυρός παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
ΠέμπτηΝεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στην βόρεια Κρήτη – χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο >600μ. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες στην ανατολική Στερεά και τις Κυκλάδες (δεν αποκλείονται σποραδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της νότιας Εύβοιας, της βόρειας Αττικής και των βορείων Κυκλάδων τις πρωινές ώρες). Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με τάσεις εξασθένησης.
Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 7 βαθμούς στα βόρεια, έως 10 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 13 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Ισχυρός παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Παρασκευή: Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροι.
Θερμοκρασία σε άνοδο και έως 10 βαθμούς στα βόρεια, έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 13 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Παγετός τις βραδυνές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: