Γενική πρόγνωση καιρού από 13-12-2017 έως 15-12-2017

485{icon} {views}
Weather map of
Τετάρτη:
Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νφώσεις στο βόρειο Ιόνιο με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά. Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.
Πέμπτη:
Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και σε τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς – βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Παρασκευή:
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από ΝΔ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
 
Η βδομάδα (18 έως 24 Δεκεμβρίου) ξεκινάει με σποραδικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Νέα σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται στα μέσα της βδομάδας με τοπικά έντονες βροχές στα νότια και ισχυρές χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Το καιρικό αυτό σκηνικό θα διατηρηθεί έως τα τέλη της βδομάδας με πιθανότητα για σημαντική ψυχρή εισβολή το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα.
Θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση και σε χαμηλά επιπεδα μετά τα μέσα της βδομάδας στα κεντρικά και βόρεια.

You may also like

Κοινοποίηση: