Γενική πρόγνωση καιρού από 20-22/12/2017.

602{icon} {views}
Τετάρτη: Νεφώσεις στην νότια Χαλκιδική, την Μαγνησία, την ανατολική Στερεά, την βορειοανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο >500μ – στην βόρεια Κρήτη σε περιοχές με υψόμετρο >800μ. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Πέμπτη: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο στην Εύβοια, την ανατολική Βοιωτία, την βορειοανατολική Αττική και την ορεινή Κορινθία και Αχαΐα – ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σημαντική επιδείνωση του καιρού πριν το μεσημέρι και από τα νοτιοδυτικά με τοπικά έντονα φαινόμενα στην νότια Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη – χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι από ΒΑ/ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα νότια από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
youweather.com

You may also like

Κοινοποίηση: