Γενική πρόγνωση καιρού από 7-10/11/2017

544{icon} {views}
 
 
Τρίτη: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο Ιόνιο (εντονότερα φαινόμενα στην Κέρκυρα και τις Διαπόντιους Νήσους) καθώς και σε τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας – αργά το απόγευμα τοπικές βροχές θα σημειωθούν και σε τμήματα της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές – πολύ καλές καιρικά συνθήκες στην νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.
Τετάρτη: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – καλύτερες καιρικά συνθήκες με αυξημένη ηλιοφάνεια και πρόσκαιρα φαινόμενα στην Θράκη καθώς και στο μεγαλύτερο τμήμα της ανατολικής και νότιας νησιωτικής.
Άνεμοι στο Ιόνιο από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από Α/ΑΝΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα – τοπικά έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην δυτική, ανατολική και νότια νησιωτική χώρα με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών βροχών.
Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση.
Παρασκευή: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα – ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι στο Ιόνιο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

You may also like

Κοινοποίηση: