Για 7η φορά «χρυσός» ο Λάκωνας Δημήτρης Πουλίκος Τσαγκράκος!

660{icon} {views}

 

 

Η πυγμαχία είναι ένα απαιτητικό άθλημα που χρειάζεται εκτός από δύναμη ψυχής, μεγάλη αντοχή, σωματική και ψυχική. Όλα αυτά τα διαθέτει ο Δημήτρης Πουλίκος Τσαγκράκος, που κατέκτησε το χρυσό για 7η φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στη Πάτρα την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος, που ανήκει στον Ολυμπιακό, μίλησε αποκλειστικά στην Εφημερίδα Κοινωνική: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρο Κούβελο, που στήριξαν οικονομικά όλη μου την προετοιμασία, τον Κωνσταντίνο Φουλιά για τα συμπληρώματα διατροφής goldtouch, την Regina Persani και τους αθλητές μου: Κώστα Στρατηγάκη, Μίμης Καλαντώνη, Γρηγόρη Καλαντώνη και Κώστα Παναγόπουλο. Τον Ολυμπιακό, τον προπονητή μου, Γιώργο Τσαγκράκο και όλη μου την οικογένεια που με στηρίζει. Επιστρέφω δριμύτερος στον γυμναστικό σύλλογο «Λεωνίδας» στην Μάνη και στην σχολή μου «Τσαγκράκος Boxing Academy» στην Σπάρτη. Πρόκειται να ασχοληθώ εντατικά και πάλι με τους αθλητές μου. Περιμένω και άλλους νέους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με την πυγμαχία».

 

Δήλωση Γιώργου Τσαγκράκου – Προπονητής του Πουλίκου Τσαγκράκου: «Για άλλη μια φορά η επίδοση του Δημήτρη Πουλίκου Τσαγκράκου ήταν εντυπωσιακή. Μας έκανε περήφανους καθώς τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο στα 69 κιλά. Επίσης, στα 75 κιλά ο Παύλος Πουλίκος Τσαγκράκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για τον Ολυμπιακό».

Ο Τσαγκράκος εκτός από αθλητής είναι και προπονητής στον Γυμναστικό Σύλλογο «Λεωνίδας» που είναι αδελφοποιημένος με τον Ολυμπιακό και έχει τμήματα στον Πειραιά, στην Σπάρτη και στην Αερόπολη.

Στόχος του είναι να φτιάξει νέους πρωταθλητές καθώς τα νέα παιδιά που ασχολούνται με την Πυγμαχία έχουν αρκετό ταλέντο.

Στην Tsagkrakos Boxing Academy κάθε άνδρας ή γυναίκα μπορεί να αθληθεί, και μέσα από την προπόνηση της πυγμαχίας, να γνωρίσει τις πτυχές της εν λόγω άθλησης χωρίς βέβαια να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε αγώνες και η επιδίωξη του πρωταθλητισμού.

Κάνοντας γυμναστική μέσω της πυγμαχίας στην Tsagkrakos Boxing Academy , θα διακρίνει κανείς σημαντικά αποτελέσματα και τεράστια αλλαγή στο σωματότυπό του όπως, αύξηση της μυϊκής μάζας και απώλεια λίπους, αύξηση της δύναμης, των αντανακλαστικών, της ευελιξίας, της ελαστικότητας, της αντοχής και της φυσικής κατάστασης γενικότερα. «Περιττό» να αναφέρουμε ακόμα, ότι η εκμάθηση της πυγμαχίας είναι και μια μορφή αυτοάμυνας.

http://koinoniki.gr

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

You may also like

Κοινοποίηση: