Γι αυτό εξαφανίστηκε ο Ερντογάν;

363{icon} {views}

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξαφανίστηκε και ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια απέραντη ΝΑΤΟΪΚΗ βάση. Ο Ρώσος πρωθυπουργός  αποκάλυψε ότι η Ρωσική κυβέρνηση είναι είδη σε συνομιλίες με την Ελλάδα και την Βουλγαρία για την διασύνδεση του αγωγού «Turkish Stream» μετά την περάτωση των έργων στην Τουρκία τα οποία έχουν  ξεκινήσει.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ αναζητούν την δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ στην Μακεδονία , με σκοπό να ελέγξουν τα Βαλκάνια , αλλά στην ουσία θέλουν να ελέγξουν ολόκληρη την περιοχή της διαδρομής του αγωγού.

Ήδη έφθασε έγγραφο σε όλα τα Γενικά Επιτελεία που περιγράφει μια σειρά από αμερικανικές απαιτήσεις που αφορούν την χρήση των στρατιωτικών υποδομών του ΠΝ-ΠΑ-ΣΞ σε διάφορα σημεία της χώρας.

«Η Ρωσία  βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στο σημείο εισόδου του αγωγού «Turkish Stream» στην Ευρώπη για να είναι δυνατόν να συνδεθούν και άλλες χώρες, ωστόσο, η εφαρμογή των σχεδίων  εξαρτάται από τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών χωρών και της ΕΕ», είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

 Υπενθύμισε ο ίδιος ότι ήδη το υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού, του οποίου το μήκος είναι λίγο λιγότερο από χίλια χιλιόμετρα υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς.

You may also like

Κοινοποίηση: