Γύθειο παρέλαση 28ης Οκτωβρίου.

ee68a9df1200997b07be8fb0bbdb9f29_xl

Υπό βροχή η παρέλαση στο Γύθειο.

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Γύθειο

Γύθειο/ Δερδελάκος Κυριάκος, Χρόνης Παρασκευάς

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες κανονικά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο Γύθειο.

Στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και των αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου κα Σταματία Γργηγοράκου.

Στο χώρο του Ηρώου της πόλης έλαβε χώρα η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια και παρά την καταρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε κανονικά η παρέλαση στην παραλιακή οδό της πόλης, των αντιπροσωπειών των σχολείων όλων των βαθμίδων της πόλης, των συλλόγων και του στρατιωτικού τμήματος υπό τους ήχους των εμβατηρίων της φιλαρμονικής του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπουκουβάλας ως εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας, ο Εισαγγελέας Γυθείου και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας κ. Αδάμης, η Πταισματοδίκης Νεάπολης κα Πεγιατζόγλου ως εκπρόσωπος του Πρωτοδικείου Γυθείου, ο Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Αντισυνταγματάρχης κ. Μπαλτάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου Αστυνόμος Β’ κ. Κρητικός, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου Αντιπύραρχος κ. Παπαμιχαήλ, ο Λιμενάρχης Γυθείου Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

από το http://githio-click.gr/

You may also like

Κοινοποίηση: