Γύθειο. Πρόγραμμα εορτής Υπαπαντής του Κυρίου.

1280{icon} {views}

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Υπαπαντή του Κυρίου. Η Υπαπαντή είναι πολιούχος και προστάτης της πόλεως του Γυθείου και της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. Οι ιερές ακολουθίες επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου θα τελεστούν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Η Αγία εικόνα της Υπαπαντής του Κυρίου βρίσκεται ήδη από το πρωί της Δευτέρας 30/1/2017 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου προς προσκύνηση από τους πιστούς.

 

 

 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00

Θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η έναρξη του Όρθρου θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 και εν συνεχεία θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Σεπτής Εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου, Πολιούχου, στην πόλη μας, κατά τη συνηθισμένη τάξη.

Στη συνέχεια επιστροφή της πομπής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ένθα θα λάβει χώρα και η Απόλυσις.

 

You may also like

Κοινοποίηση: