Δεκτή η παραίτηση Μυρσίνης από το ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική θύελλα προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την καταδίκη της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Λοΐζου, η οποία εισέπραττε επί πέντε και πλέον έτη τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της.

Τα σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσαν σε όλα τα επίπεδα, έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς χτυπούσαν κατευθείαν στην «καρδιά» ένα κομβικής σημασίας ζήτημα για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα: το ηθικό πλεονέκτημα.

Εξαρχής στο Μαξίμου αντιλήφθηκαν τη σπουδαιότητα του θέματος και τη σημαντική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Εξ ου και, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, σε πρώιμο στάδιο αναζητήθηκαν τρόποι να βρεθεί διέξοδος εκτόνωσης της κρίσης, ακόμα και χωρίς απόσυρση της υποψηφιότητας που θα επιβεβαίωνε εμμέσως πλην σαφώς τις αποκαλύψεις και θα έπληττε το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα».

Οι αυξανόμενες αντιδράσεις ωστόσο, δεν άφησαν πολλά περιθώρια, καθώς κρίθηκε πως δεν υπήρχε άλλη διέξοδος πλην της απόσυρσης της υποψηφιότητας. Το μεσημέρι της Παρασκευής η ίδια η κυρία Λοΐζου με μία μακροσκελή επιστολή της, επιβεβαίωνε πως λάμβανε τη σύνταξη της μητέρας της μετά το θάνατο της, αποδίδοντας το γεγονός σε «γραφειοκρατικό λάθος».

Η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε το απόγευμα της Παρασκευής δεκτή από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια στην επιστολή παραίτησής της κάνει λόγο για γραφειοκρατικό «λάθος» και ισχυρίζεται ότι είχε δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της από την πρώτη στιγμή.
πηγή msn news

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: