Δελτίο καιρού για Κυριακή 2-12-2019
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών σε Ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια και Ανατολική Στερεά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 6 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 17 βαθμούς στην Κρήτη, 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στη ΣΠΑΡΤΗ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τη ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Συνεχής ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και στις σελίδες μας Sparta Voice.gr oficcial page & LAKONIA GREECE στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα μας, twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.