Δελτίο καιρού 5-3-2018 έως 9-3-2018.

560{icon} {views}

Τρίτη: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά – χιονοπτώσεις στα ορεινά με υψόμετρο >1800μ. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και σποραδικές μπόρες σε τμήματα της Μακεδονίας και της Δωδεκανήσου – επιδείνωση του καιρού μετά το μεσημέρι στην δυτική Θεσσαλία, την Μακεδονία και την κεντρική Στερεά με βροχές και τοπικές μπόρες – χιονοπτώσεις στα ορεινά με υψόμετρο >1900μ.

Άνεμοι στα βορειοδυτικά από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στις υπόλοιπες περιοχές από ΝΔ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 16 βαθμούς στα βόρεια, έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 21 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Τετάρτη: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Σημαντική επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ στα δυτικά και βόρεια καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα – τοπικά έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της βορειοδυτικής Θεσσαλίας.

Άνεμοι από ΝΔ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και έως 18 βαθμούς στα βόρεια, έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 21 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Σε σημαντική πτώση αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά

ΠέμπτηΝεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στα δυτικά καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα – χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές με βροχές μικρής διάρκειας αλλά τοπικά έντονες πριν το μεσημέρι ως μετωπικό πέρασμα – χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί – πρόσκαιρα στο μετωπικό πέρασμα έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και έως 16 βαθμούς στα βόρεια (σημαντικά χαμηλότερη στην βορειοδυτική Ελλάδα με μονοψήφιες τιμές ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες), έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (σημαντικά χαμηλότερη στην δυτική Στερεά) και έως 17 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού το μεσημέρι στα δυτικά με αστάθεια και τοπικές μπόρες.

Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 16 βαθμούς στα βόρεια, έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (στην νότια Πελοπόννησο θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη) και έως 16 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

http://www.youweather.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: