Διαγωνισμός Φωτογραφίες με συμμετοχή του Λάκωνα Αλ. Μπουγάδη

608{icon} {views}

 

Διαγωνισμό φωτογραφίας πραγματοποιεί η ιστοσελίδα του καιρού Meteo.gr  για 2η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας με θέμα “Ήλιος, Γη, Καιρός”.

Η φωτογραφία του Λάκωνα Αλέξανδρου Μπουγάδη  πέρασε το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού και  επιλέχθηκε από 4μελής κριτική επιτροπή ως μία από τις 50 φιναλίστ ανάμεσα σε 450 συμμετοχές συνολικά στο δεύτερο στάδιο πέρασαν οι 50.
Το Δεύτερο στάδιο είναι η ψήφος του κοινού.

Έτσι και εμείς ζητάμε από εσάς απλά να μπείτε στην σελίδα του Meteo.gr στο ποιο κάτω LINK και να πατήσετε ένα LIKE στην εικονιζόμενη φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουγάδη .

 

Για το  διαγωνισμού φωτογραφίας του MeteoGR Ψηφίζεται Εδώ

 

Η δυνατότητα ψηφοφορίας ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου στις 18:00.
Ως ψήφοι υπολογίζονται μόνο τα ”Μου αρέσει!” ή αλλιώς “Likes” στον φάκελο του διαγωνισμού.
Στην ανάδειξη των νικητών δεν θα ληφθούν υπ’όψιν τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα likes επί των κοινοποιήσεων. 

 

Meteo.gr  Όμορφη λεπτομέρεια από τον χιονισμένο Ταΰγετο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Σοφία.

 

 

Για το  διαγωνισμού φωτογραφίας του MeteoGR Ψηφίζεται Εδώ

 

Η φωτογραφία του Αλέξανδρου τραβήχτηκε τον Ιανουάριο 2019 στην περιοχή του Ταΰγετου λίγο έξω από την Σπάρτη.

 

Το Spartavoice.gr σας ευχαριστεί εκ το προτέρων 

 

Γενικές πληροφορίες και τρόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός meteoGR_contest 2019 διοργανώνεται από το MeteoGR με θέμα “Hλιος, Γη, Καιρός”, το οποίο ταυτίζεται με την επιλογή του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας στις 23 Μαρτίου 2019. Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις, ξεκινάει την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 με το άνοιγμα των συμμετοχών και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2019 με τη λήξη της ανοιχτής ψηφοφορίας του κοινού μέσω της σελίδας του MeteoGR στο facebook. Αναλυτικά:

  1. Η 1η φάση του διαγωνισμού καλύπτει το διάστημα από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 έως και το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, μέσα στο οποίο θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές, καθώς επίσης και το διάστημα μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο πέρας του οποίου η κριτική επιτροπή θα έχει επιλέξει το 10% των καλύτερων φωτογραφιών ή τουλάχιστον 50 φωτογραφίες, οι οποίες και θα δημοσιευθούν ως φιναλίστ προς ψηφοφορία. Η επιλογή αυτών των φωτογραφιών θα γίνει με βάση τη σύνδεσή τους με το θέμα του Διαγωνισμού, την αισθητική και τεχνική τους αρτιότητα, την πρωτοτυπία τους, καθώς επίσης και τον περιορισμό της μίας (1) φιναλίστ κατά άτομο, ενώ οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω mail.
  2. Η 2η φάση του διαγωνισμού θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Απριλίου, με τη δημοσίευση των φωτογραφιών που πέρασαν από την 1η φάση στη σελίδα του MeteoGR στο facebook και την έναρξη ανοιχτής ψηφοφορίας από το κοινό που θα αναδείξει τους 10 μεγάλους νικητές.
    Το τέλος της ψηφοφορίας είναι την Τρίτη 30 Απριλίου στις 18:00, ενώ αμέσως μετά θα δημοσιευτούν τα ονόματα των επιτυχόντων μαζί με τις συνολικές ψήφους που απέσπασαν σε αυτό το διάστημα.

Την διεκπεραίωση του διαγωνισμού σύμφωνα με τους παρόντες όρους αναλαμβάνει 4μελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους:

  • Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο
  • Αλέξανδρο Μούστρη
  • Σταύρο Ντάφη
  • Μανώλη Θράβαλο

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: