Διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Σπάρτη

368{icon} {views}

Διαδήλωση – Διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά του covid – 19 , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21.7.2021 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης από απλούς πολίτες. 

 

 

Ο κόσμος ήταν αρκετός οι οποίοι κάποιοι μας δήλωσαν ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού αλλά κατά τις υποχρεωτικότητας που θέλουν να επιβάλουν καταργώντας την ελευθερία και την δημοκρατία.

 

 

Όπως μας ανέφεραν : Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ απλοί πολίτες χωρίς κάποια κομματική ταυτότητα, δεν μας αφορούν τα κόμματα ή τα χρώματα , απλά εμείς είμαστε ενάντια στον διαχωρισμό των Ελληνών , όποια και αν είναι τα κριτήρια που αυτοί μας θέτουν και επίσης δεν θέλουμε την υποχρεωτικότητα σε καμία από τις ιατρικές πράξεις , όπως είναι και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός , είμαστε αυτόνομοί και έχουμε την απόλυτη δικαιοδοσία να ορίσουμε  το σώμα μας , ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. 

Αλέξανδρος Μπουγάδης 

 

 

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: