Λακωνία

Διαμαρτύρονται οι μη εμβολιασμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Αν Μάνης

 

Για πρώτη φορά την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Μάνης (με έδρα το Γύθειο), συνεδρίασης δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών μετά από πολλούς μήνες συνεδριάσεων εξ αποστάσεως, λόγω «πανδημίας», δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούμε στον ίδιο χώρο όλοι μαζί, ο δήμαρχος και οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου μας, γιατί λέτε;
Γιατί σήμερα είναι η πρώτη μέρα περιορισμών της ελευθερίας κινήσεων ημών των μη εμβολιασμένων!!

Τα υπόλοιπα στην τοποθέτησή μου στην αρχή της συνεδριάσεως, προ ημερησίας διατάξεως, από απόσταση (αφού η συμμετοχή η δική μου και κάποιων άλλων συναδέλφων στις εργασίες του Δ.Σ. υποχρεωτικά ήταν μέσω τηλεδιάσκεψης):

«Καταγγέλλουμε και από αυτό το βήμα την κυβερνητική μεθόδευση του διαχωρισμού ημών των εκλεγμένων εκπρόσωπων των Μανιατών, όπως και όλων των εκλεγμένων Ελλήνων αυτοδιοικητικών, με πρόφαση τον εμβολιασμό μας ή μη.

Ας μην ξεχνά κανείς ότι:

– Είμαστε το 45% των Ελλήνων που δεν αποδέχεται την υποχρεωτικότητα, την επιβολή, την στέρηση θεμελιωδών δημοκρατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, με αιτιολογία/άλλοθι/πρόσχημα την άρνησή μας για μια ιατρική πράξη με ένα φαρμακευτικό σκεύασμα / εμβόλιο αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

– Είμαστε η μισή Ελλάδα που λέει ΟΧΙ στον κυβερνητικό εκφοβισμό και εκβιασμό, που λέει ΟΧΙ στον διαχωρισμό και τον διχασμό των Ελλήνων.

Απ’ ότι φαίνεται το «δημοκρατικό καθεστώς» ίσως να θέλει να μας φορέσει στη συνέχεια και κίτρινο αστέρι στο πέτο, για να θυμηθούμε άλλες σκοτεινές εποχές της ιστορίας που νομίζαμε ότι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Προφανώς, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι»

Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ανατ. Μάνης

Εκδότης «Αδούλωτης Μάνης»

 

 

 

 

Βιομετρικές Φωτογραφίες για : Ταυτότητες , Αδειών Οδήγησης , λοιπών εγγράφων.
Εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε μεγέθη 10*15 , 13*18 , 21*29 (Α4).
Φωτογραφίσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων.
Προσιτές Τιμές.
Ευαγγελιστρίας 18 Β (και Χαμαρέτου γωνία).
Σπάρτη.
Τηλ. 6909031174

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: