Λακωνία

Διανομή τροφίμων νωπών κρεάτων & ειδών παντοπωλείου σε Δήμους της Λακωνίας.

390{icon} {views}

   
«ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) (ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ) ΑΠΟ 1Η ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ».  

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) από 1η Νοεμβρίου έως 15η Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν διανομές μεγάλων ποσοτήτων ειδών παντοπωλείου και νωπών συσκευασμένων κρεάτων (βόειου και χοιρινού) σε όλους τους Δήμους της Λακωνίας.

 Την εβδομάδα αυτή, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, παραλαμβάνει είδη παντοπωλείου, τα οποία και διανέμει στους Δήμους, προκειμένου να οργανωθεί η διανομή του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα παραληφθούν από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, είδη παντοπωλείου  (ρύζι, φακές, ζυμαρικά, φακές, γάλα εβαπορέ, χυμοί), συνολικής ποσότητας 28 τόνων, τα οποία θα παραληφθούν από τους Δήμους και θα διανεμηθούν στους Δικαιούχους κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

 Την 1η  Νοεμβρίου και 2η Νοεμβρίου 2018, θα γίνει παραλαβή νωπού βόειου και χοιρινού κρέατος, ποσότητας 3,5 τόνων, το οποίο θα διανεμηθεί στους δικαιούχους των Δήμων Μονεμβασίας και Ελαφονήσου, μαζί με είδη παντοπωλείου κατά τις ίδιες ημέρες (1η και 2η Νοεμβρίου).

Την ερχόμενη εβδομάδα και οι Δήμοι Σπάρτης, Ευρώτα και  Ανατολικής Μάνης θα προχωρήσουν σε νέες παραλαβές νωπών κρεάτων και θα οργανωθούν αντιστοίχως οι διανομές με τα ίδια είδη (νωπά συσκευασμένα κρέατα και είδη παντοπωλείου). Για τις διανομές, οι Δικαιούχοι θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις, sms και δελτία τύπου από το Δήμο, στον οποίο κατοικούν και ανέρχονται στις 1.700 περίπου οικογένειες.

Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων και πολλών διαφορετικών ειδών που θα μοιρασθούν, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν κατά τις διανομές αυτές που συνιστούν την πρώτη από μια σειρά διανομών των Αποκεντρωμένων Προμηθειών του ΕΠ ΕΒΥΣ του Τ.Ε.Β.Α., μετά από προκήρυξη που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με χρηματοδότηση από το Ευρωπαικό Ταμείο Βοήθειας προς τους Απόρους, συνολικής συμβατικής αξίας, για όλα τα είδη, της τάξεως των 680.757,05 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ). Οι διανομές που θα ακολουθήσουν θα γίνονται σε τακτική μηνιαία βάση.  Σε περίπτωση που μείνουν αδιάθετες ποσότητες ευπαθών τροφίμων, αυτά θα διατεθούν σε κοινωνικές δομές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της Λακωνίας.

Υπεύθυνη Συντονισμού:  ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(τηλ.2731363234)

Υπεύθυνοι υλοποίησης:  ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (τηλ.2731363312) ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (τηλ. 2731363324)

Υπεύθυνος Κεντρικής Αποθήκης: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (τηλ. 2731363333)

 

    Πληροφορίες  θα παρέχονται στα παρακάτω αρμόδια γραφεία των Δήμων 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΠΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2733360344
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 273102731081866 (εσωτ. 122,123)
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΖΑΚΑ ΕΛΕΝΗ 2732360570
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 2735360026
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΛΙΑΡΟΥ ΕΦΗ 2734023338

 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

                                                                  

You may also like

Κοινοποίηση: