Μουσική

Δισκογραφικό ντεμπούτο για τον ταλαντούχο Τάσο Ιωαννίδη

Δισκογραφικό ντεμπούτο για τον ταλαντούχο Τάσο Ιωαννίδη με το τραγούδι «Υποσυνείδητα».

 

 

 

Πρόκειται για μία σημερινή ρούμπα σε στίχους Θάνου Δούκα και μουσική Γιάννη Θάνου που έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές!

Ο Τάσος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας, έχοντας στο οικογενειακό του περιβάλλον λαϊκά ακούσματα, δεν άργησε να μπει το μικρόβιο της μουσικής μέσα του. Έτσι, όταν σε ηλικία των 10 ετών του δίνεται δώρο μια κιθάρα, άρχισε ν’ ασχολείται με την μουσική. Μετά τις σπουδές του στην διοίκηση οικονομικών, επιστρέφει στην Σπάρτη όπου και γνωρίζεται με τον μουσικό/μαέστρο Φλωρίν Τόμα, όπου αρχίζει και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, έκτοτε ήρθαν πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και με διάφορους  καλλιτέχνες. Σε ηλικία 22 ετών αποφασίζει και κάνει σπουδές ορθοφωνίας και φωνητικών στο Ωδείο ‘’Μελοποιία’’ υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Βούρα. 

Ο Τάσος Ιωαννίδης παράλληλα με τις εμφανίσεις του κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο στην Ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι «Υποσυνείδητα» μέσα από την νέα του δισκογραφική στέγη την Real Music Greece.  Στο μέλλον ο Τάσος μας επιφυλάσσει όμορφες δημιουργίες με καταξιωμένους συνεργάτες.
RealMusic

******

 

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φωτογραφίες
Διαβατηρίων , Ταυτότητας , Αδειών Οδήγησης , Πιστοποιητικών κ.α

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

εκτύπωσες σε κούπα άμεσα και γρήγορα σε 5 λεπτά !!!!

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: