Λακωνία

Δοξολογία για το νέο έτος στον Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς τελέστηκε, στον Μητροπολιτικό Ναό  Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη, η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια η Δοξολογία για το νέο έτος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.

 

 

 

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, στον πάντα μεστό και μελίρρυτο λόγο του, τόνισε ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει χρεοκοπήσει, επειδή έχει περιθωριοποιηθεί ο Χριστός. Έτσι, τα περισσότερα σπίτια είναι πλέον μεγάλα, αλλά υπάρχουν μέσα μικρές οικογένειες, έχουμε πολλές γνώσεις, αλλά απουσιάζουν η σωστή κρίση και η διάκριση, έχουμε πολλά μέσα για να διευκολύνουν τη ζωή μας, αλλά ελάχιστο χρόνο για να τα απολαύσουμε, έχουν αυξηθεί τα χρόνια της ζωής μας, αλλά δεν δίνουμε ζωή στα χρόνια μας. Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας να αγαπήσει με πάθος τον Κύριο, να Τον βάλει στη ζωή του μετέχοντας στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας και εφαρμόζοντας στην καθημερινή ζωή τις πολύτιμες διδαχές Του, ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε μία κοινωνία δικαιοσύνης, αγάπης και αλληλεγγύης.

Ακολούθως, στον προαύλιο χώρο του Ναού, ο Σεβασμιώτατος, μαζί με τους τοπικούς άρχοντες, άκουσαν τα παραδοσιακά Κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης. Αφού ευχήθηκε για το νέο έτος, ευχαρίστησε τον μαέστρο κ. Σαράντο Κανελλάκο και τα μέλη της Φιλαρμονικής επισημαίνοντας ότι χάρις στην επιτυχημένη παρουσία της έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις του τόπου μας.

Αμέσως μετά ο σεπτός Ιεράρχης μας ευλόγησε στο Διοικητήριο την Βασιλόπιτα της Π.Ε Λακωνίας, εκφράζοντας τις ευχές του για ένα ευλογημένο και δημιουργικό έτος με υγεία, αγάπη και κατά Θεόν προκοπή.

πηγή Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

 

 Φωτογραφίες διαβατηρίων , πιστοποιητικών , αθλητικών δελτίων ,
ταυτότητας , αδειών οδήγησης.
Έκπτωση σε συλλόγους , ομάδες 

Εκτύπωση σε κούπα σε 5 λεπτά  με την δική σας φωτογραφία !!!!
Ημερολόγια του 2023 με φωτογραφίες Λακωνικού Τοπίου δικές μας !!!
Κορνίζες – USB sticks 
Εκτυπώσεις φωτογραφιών : σε καμβά , μεταλλική εκτύπωση , ακρυλική , πλακέτα 

Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: