Δράσεις Πρόληψης Υγείας για τους πολίτες της Σπάρτης

1Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2019

 

Δράσεις Πρόληψης Υγείας για τους πολίτες της Σπάρτης

 

Δράσεις πρόληψης υγείας οργανώνονται την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στην πόλη της Σπάρτης από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο και τη Σχολή Επιστημών, Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής.

Στο Αμφιθέατρο της σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σπάρτης (ώρα 12.00) θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες, ενημερωτικές ομιλίες για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων.

Καθηγητές Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν με εύληπτες και σύντομες ομιλίες την τοπική κοινωνία για κρίσιμα θέματα όπως την αξία της προληπτικής ιατρικής, την αρτηριακή υπέρταση, την Ιπποκράτεια ιατρική, τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Διατροφή σε σχέση με την καρδιαγγειακή υγεία.

Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει πιστοποιημένο δωρεάν σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για επαγγελματίες υγείας.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές ομιλίες, την Κυριακή 9-6-2019 στις 12.00, που αναμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πρόληψη υγείας.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: