Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον Δήμο Ανατολικής Μάνης

417{icon} {views}

 

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Παρασκευή 13 Ιουλίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου  2018, θα βρίσκεται στον Δήμο Ανατολικής Μάνης και συγκεκριμένα:

  • 13/7 Παρασκευή: Φλομοχώρι – ώρες: 16:00-20:00
  • 14/7 Σάββατο:  Πύργο Διρού – ώρες: 9:00-13:00
  • 14/7 Απόγευμα: Γερολιμένας – ώρες: 17:00-21:00
  • 15/7 Κυριακή: Πετρίνα – ώρες: 9:00-13:00
  • 15/7 Απόγευμα: Αιγιές – ώρες: 17:00-21:00

Τις μονάδες θα στελεχώνουν εθελοντικά γιατροί παρέχοντας δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε μικρούς και μεγάλους.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής στον Δήμο Ανατολικής Μάνης υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και της  Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής «ΕΛΕΓΕΙΑ».

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που σαν στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων ατόμων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ήδη περισσότεροι από 3.800 ενήλικες και παιδιά έχουν ανταποκριθεί θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία και έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις υγείας, στις τρεις κινητές μονάδες που «ταξιδεύουν» σε πόλεις και χωριά. Οι μονάδες έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής σε Στερεά Ελλάδα, Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα και Λαμία.

 Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Στον τομέα της Υγείας αναβαθμίζει την υγεία των παιδιών ανακαινίζοντας τα δύο σημαντικότερα Παιδιατρικά Νοσοκομεία στην Ελλάδα, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Στον τομέα του Αθλητισμού χτίζει το μέλλον υλοποιώντας το καινοτόμο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» και στον τομέα της Απασχόλησης δίνει νέα πνοή στην αγορά με το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 100.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, καλέστε: Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27330- 51242 ήεπισκεφτείτε το www.opapcsr.gr

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: