Λακωνία

Δωρεάν τρόφιμα για τους απόρους ΤΕΒΑ/FEAD από την Π.Ε. Λακωνίας στους Δήμους.

371{icon} {views}

                                                
  ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη διανομή κρέατος (βόειου και χοιρινού) και φακής  σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

   Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, θα παραλάβει τα παραπάνω τρόφιμα τα οποία θα διαθέσει άμεσα στους Δήμους ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή στους Δικαιούχους του Προγράμματος.
Οι ωφελούμενες οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο εν λόγω Πρόγραμμα, για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, θα ενημερωθούν με ανακοινώσεις, μηνύματα και δελτία τύπου.     

Μετά την ολοκλήρωση αυτών των διανομών τροφίμων, για τα οποία έχουν γίνει Κεντρικές Προμήθειες από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνει ότι έχει ενταχθεί η πρότασή της για συνέχιση του προγράμματος στο χρηματοδοτικό πλαίσιο του ανωτέρω ταμείου ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020 και έχει προκηρύξει πλέον ως Περιφέρεια Πελοποννήσου/ΠΕ Λακωνίας, αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και ειδών  βασικής υλικής συνδρομής.

 

Υπεύθυνος υλοποίησης Έργου    ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  (τηλ.2731363258)

Υπεύθυνη συντονισμού               ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(τηλ.2731363234)

Πληροφορίες  θα παρέχονται στα παρακάτω αρμόδια γραφεία των Δήμων :

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΠΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2733360344
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2731081866(εσωτ. 123)
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΖΑΚΑ ΕΛΕΝΗ 2732360570
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 2735360030
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΛΙΑΡΟΥ ΕΦΗ 2734061370

Διαφήμιση. 

 

You may also like

Κοινοποίηση: