Δώδεκα στα Δώδεκα τα βραβεία στο Ισραήλ για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: 12 στα 12 στο Ισραήλ για το 2021

 

 

  • Στον TerraOlivo IOOC 2021, έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως
  • 6 Grand Prestige Gold, 5 Prestige Gold & 1 Gold βραβεία 
  • Νέο μοναδικό ρεκόρ 352 διεθνών βραβείων Έλληνα ελαιοπαραγωγού


Μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα, με 12 βραβεία σε 12 συμμετοχές των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TerraOlivo International Olive Oil Competition 2021.

Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε  στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ από 21 έως 24 Ιουνίου 2021. Διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, εφαρμόζοντας standards αξιολόγησης σύμφωνα με τις  μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου. Κατατάσσεται στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου, με την πολύ υψηλή βαθμολογία 9 / 10, βάσει της  παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking (EVOOWR).

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον Terraolivo IOOC 2021 πραγματοποιήθηκε από 39 ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert & panel tasters) διεθνούς κύρους, από πολλές χώρες του κόσμου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

O πολύ υψηλός βαθμός δυσκολίας του διαγωνισμού συμπληρώνεται από τον πολύ μεγάλο παγκόσμιο συναγωνισμό και από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, που για το 2021 ξεπέρασε τα 600 ελαιόλαδα, προερχόμενα από 21 ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ, Terraolivo International Olive Oil Competition 2021 με δώδεκα (12) εξειδικευμένα βιολογικά – gourmet ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με τον αριθμό των δώδεκα (12) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς κριτές. 

Τα δώδεκα (12) βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου βραβεύθηκαν με 6 Grand Prestige Gold, 5 Prestige Gold και 1 Gold Award βραβεία. Συγκεκριμένα, τα βραβευμένα ελαιόλαδα είναι:

MAJESTIC Blend evoo – Grand Prestige Gold Award

MASTERPIECE Blend evoo – Grand Prestige Gold Award

Flavored Gourmet ENIGMA – Grand Prestige Gold Award

SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Grand Prestige Gold Award

ARMONIA Βιολογικό – Grand Prestige Gold Award

AGOURELAIO Βιολογικό – Grand Prestige Gold Award


GEMSTONE Blend evoo – Prestige Gold Award

OLEOASTRON Gourmet Evoo – Prestige Gold Award

ENSTAGMA Saffron EVOO – Prestige Gold Award

ENSTAGMA Saffron & Sage – Prestige Gold Award

ENSTAGMA Saffron & Rosemary – Prestige Gold Award

FYLLIKON Βιολογικό Πρωτέλαιο – Gold Award

Αποτελεί μια αξιόλογα μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, η επιβράβευση που σημειώθηκε στον Terraolivo IOOC 2021 του Ισραήλ, σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιας εμβέλειας και υψηλού κύρους, με δώδεκα (12) υψηλού επιπέδου βραβεύσεις.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με τα εκπληκτικά αποτελέσματα στο Ισραήλ για το 2021, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 352 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο. Ο αριθμός  αυτός αποτελεί ένα εξελισσόμενο παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate & Terroir organic producer).

 

 

 

χώρος διαφήμισης 

 

Φυσικά καλλυντικά που «γεννήθηκαν» σε βιολογικούς ελαιώνες της Λακωνίας

 

 

 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογράφηση Γάμου – Φωτογράφηση Βάπτισης – Φωτογραφήσεις για πορτρέτα – Ταξίδια σε όλες τις ελληνικές πόλεις – Αεροφωτογράφιση Drones – Αεροβιντεοσκόπηση Drones- Βιντεοσκόπηση Γάμου-Βάπτισης – Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γενεθλίων-events κ.λπ.
6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: