Λακωνία

Δ. Σπάρτης -Όλα έτοιμα για το Πανηγύρι του Μυστρά

 

Τις κατασκευαστικές εργασίες για την Εμποροπανήγυρη του Μυστρά, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων  Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης  Κοινωνικής Πολιτικής, κα. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυστρά, Δημήτρη Σκρουμπέλο.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και η ανταπόκριση των εμπόρων για δηλώσεις συμμετοχής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Φέτος η εμποροπανήγυρη υπόσχεται πολλά στους επισκέπτες αφού πέρα από την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, να δοκιμάσουν την πατροπαράδοτη ψητή γουρουνοπούλα και τα γλυκίσματα και να κάνουν τις βόλτες τους στα Λούνα Παρκ  θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών όπου κάθε βράδυ ντόπια μουσικά σχήματα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Δήμο Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Σπάρτης και το Δίκτυο Ανάπτυξης και Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλουν άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, θα δώσουν σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας τη δυνατότητα να προβάλλουν τα Λακωνικά και Σπαρτιατικά προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – περίπτερο στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά .

Προσκαλούμε όλους τους παραγωγούς, που επιθυμούν να προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους, να στείλουν τα καλύτερα δείγματα αυτών μαζί με τυχόν διαφημιστικό υλικό.

Τα προϊόντα θα πρέπει να παραδοθούν στις 25 και 26 Αυγούστου στο περίπτερο Δήμου Σπάρτης στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης, κατά τις ώρες 18:00 έως 22:00. Στις 27/8 (ημέρα εγκαινίων) αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κεράσματα των προϊόντων τους στους επισκέπτες, μπορούν να παρευρίσκονται οι ίδιοι στο Περίπτερο του Δήμου, κατά τις παραπάνω ώρες, δηλ. από 18:00 έως 22:00.

Σκοπός της πρωτοβουλίας του Δήμου Σπάρτης και του Δικτύου Ανάπτυξης και Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, είναι να δώσουν άλλη μια ευκαιρία προβολής των παραγωγών και των προϊόντων της περιοχής των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις αύξησης των πωλήσεων, για όλους τους παραγωγούς της Λακωνίας.

 

 

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: