Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Νεάπολη-με το λιμάνι Παλαιοκάστρου

 

Στα εγκαίνια του δρόμου που συνδέει τη Νεάπολη-με το λιμάνι Παλαιοκάστρου και τις κατασκηνώσεις Α.Μ.Ε.Α της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στη Δημοτική Ενότητα Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Λακωνίας Μιχάλη Σταματάκο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου και του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, ο κ.Τατούλης δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, της Ιεράς Μητρόπολης και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λαχίου κ. Γιώργου Βαρβαρέσου, το οποίο εντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ως Περιφερειακή Αρχή εγώ και οι συνεργάτες μου σε απόλυτη συνεργασία με τον κ.Τριχείλη, εξασφαλίζοντας πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ για έργα στην ευρύτερη περιοχή μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση πολύ σημαντικών έργων στην περιοχή της Νεάπολης μέσα στην περίοδο των σκληρών μνημονίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάπτυξης της συγκεκριμένης περιοχής μετά τις ολέθριες επιπτώσεις της πύρινης λαίλαπας.»

 

 

 

Ο πρ. Περιφερειάρχης αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη προπαγάνδα που γίνεται εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει την πατρότητα έργων που δεν του ανήκουν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα έργα γίνονται από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τα οποία τα σχεδιάζουν, τα ωριμάζουν και τα δημοπρατούν. Τα έργα είναι για το λαό αλλά πάντα έχουν την ταυτότητα τους. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το μεγάλο έργο μας για την Πελοπόννησο και τη Λακωνία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευτεί τη σκληρή δουλειά μας για λόγους λαϊκισμού και ψηφοθηρίας.»

Τέλος ο κ.Τατούλης αναφερόμενος στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει σήμερα η κοινωνία δήλωσε: «Οφείλουν όλοι όσοι υπηρετούν σε θεσμικές θέσεις στη σημερινή κρίσιμη εποχή να καταθέσουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό αντιμετώπισης των προβλημάτων των πολιτών και άμεσης παρέμβασης, βασιζόμενο στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, αξίες και αρχές που σήμερα είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.»

Φωτογραφίες – Ενημέρωση :  Γραφείο  Τύπου της “Νέας Πελοποννήσου”

 

 

 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

 

Φωτογράφηση Γάμου – Φωτογράφηση Βάπτισης – Φωτογραφήσεις για πορτρέτα – Ταξίδια σε όλες τις ελληνικές πόλεις – Αεροφωτογράφιση Drones – Αεροβιντεοσκόπηση Drones- Βιντεοσκόπηση Γάμου-Βάπτισης – Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γενεθλίων-events κ.λπ.
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: