Εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σημαντικές εργασίες στα γήπεδα Νεάπολης Βοιών και Ξηροκαμπίου Δ. Σπάρτης

332{icon} {views}

 

Κατά τη διάρκεια της 13η τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας συζητήθηκαν και λακωνικά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ » Προϋπολογισμού: 168.000,00€ και Πίστωσης : 168.000,00€ με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασίας ο οποίος θα συμμετέχει με το ποσό των 18.000,00€

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» Προϋπολογισμού: 74.000,00€ και Πίστωσης : 74.000,00€ με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Σπάρτης ο οποίος θα συμμετέχει με το ποσό των 5.000,00€.

Ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδ. Τζανετέα σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι η Περιφέρεια έχει ήδη κατασκευάσει και παραδώσει τον συνθετικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Αμυκλών, στο οποίο  θα γίνει και ηλεκτροφωτισμός για να διεξάγονται και βραδινοί αγώνες ποδοσφαίρου, προχωρά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη και εκτός των παραπάνω έργων η Περιφέρεια θα προβεί σε εργασίες με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ στα γήπεδα Καστορείου και Χρυσάφων σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης.

Σημαντικές δε προσπάθειες γίνονται όπως δήλωσε ο κ. Τατούλης σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το Αθλητικό Κέντρο στη Μαγούλα, στο Σαϊνοπούλειο όπου εκεί θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη αθλητική δομή που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Spartavoice.gr Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας με το χαμηλότερο κόστος το μήνα.
Επικοινωνία

You may also like

Κοινοποίηση: