Εγκρίθηκε η μουσειολογική προμελέτη και η επικαιροποίηση του κτιριολογικού προγράμματος του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.

407{icon} {views}

 

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Μουσείων η μουσειολογική προμελέτη και η επικαιροποίηση του κτιριολογικού προγράμματος του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.  Με την ευκαιρία αυτή η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού στην Λακωνία για την συνεχή συνεργασία που έχει φέρει ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να εργάζεται απρόσκοπτα προκειμένου να δημοπρατηθεί ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και η μελέτη του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης. 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: