Εκδήλωση επίδειξης Πολεμικών Τεχνών στην Σπάρτη

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, τιμώντας τα 2500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, σας προσκαλεί στην Αθλητική Εκδήλωση Επίδειξης ΑρχαιοΕλληνικών Πολεμικών Τεχνών  (Πάλη, Πυγμαχία, Παγκράτιο) που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, με  ώρα έναρξης 12.00 το πρωί και λήξη 14.00 το μεσημέρι. 

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες των Σχολών του Δήμου και του Νομού μας (που τον τελευταίο καιρό έχουν αγωνιστεί σε Διεθνές Επίπεδο κι έχουν επιτύχει πολύ σημαντικές Διεθνείς Διακρίσεις) αλλά και μεγαλύτεροι Αθλητές, υψηλού αγωνιστικού επιπέδου και εμπειρίας, θα παρουσιάσουν επιθετικές και αμυντικές  τεχνικές, τακτικές, λαβές και χτυπήματα των ανωτέρω Τεχνών. 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Αθλητές και Αθλήτριες με Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις, οι οποίοι θα βραβευθούν από το Δήμο μας. 

Παράλληλα με τις επιδείξεις των Πολεμικών Τεχνών, θα πραγματοποιηθούν σύντομες και κατατοπιστικές ομιλίες από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Ειδικούς των συγκεκριμένων Αθλημάτων. 

Σας περιμένουμε κοντά μας, σε μια όμορφη Γιορτή του Μαχητικού Αθλητισμού! 

 

 Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών και από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 Φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
Ειδικές τιμές σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους

Τηλ. 2731402655 – 6909031174

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

 

You may also like

Κοινοποίηση: