Εκδηλώσεις Orange Festival 2017 .

405{icon} {views}

Tην Τετάρτη 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 5η δράση του Orange Festival 2017 με Βιωματικό Σεμινάριο και Παραμύθι σε συνεργασία με το κέντρο αγωγής παιδιού «Εξέλιξη». Το Πάρκο της Ευαγγελίστριας με τα μεγάλα σκιερά του δέντρα προφύλαξαν τα παιδιά από τον καύσωνα και οι χυμοί μας τους δρόσισαν στο μέγιστο. Η θεματολογία ήταν το πορτοκάλι και μέσα από το συγκεκριμένο Βιωματικό Σεμινάριο τα παιδιά κατανόησαν πολλά πράγματα για το πορτοκάλι αλλά και την διαδικασία χυμοποίησης ενώ έδειξαν και το ενδιαφέρον τους με αρκετά ερωτήματα.

Η πληροφορία ότι την φλούδα δεν την πετάμε αλλά την κάνουμε ζωοτροφή ήταν κάτι που κέντρισε όχι μόνο το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά και των καθηγητριών. Η ατάκα ενός παιδιού «Τώρα θα ταΐζω τα ζώα του παππού μου στο χωριό πορτοκαλόφλουδα έφερε χαμόγελα πιστοποιώντας το πολύ ωραίο κλίμα που υπήρχε στην συγκεκριμένη δράση. Μια δράση στοχευόμενη καθαρά επιμορφωτικού χαρακτήρα με τους γονείς που παρακολουθούσαν να μένουν ενθουσιασμένοι με την όλη οργάνωση.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η 6η κατά σειρά δράση του Orange Festival 2017 και το basket 3×3 εντός της Orangeland στις εγκαταστάσεις του ελικοδρομίου του TOF με τα παιδιά του Basket Camp “Sparta 2017”.

Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον καυτό ήλιο τα παιδιά ανέδειξαν το ταλέντο τους σε έναν πολύ πρωτότυπο χώρο και γήπεδο μπάσκετ μένοντας ενθουσιασμένα. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιήγηση στον υδροβιότοπο και τον ζωολογικό κήπο και έγινε ενημέρωση για το project της Orangeland αλλά και για την διαδικασία της χυμοποίησης.

Είχαμε την μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας και δημοσιογράφους συναδέλφους από την Αθήνα, που περιηγήθηκαν στους χώρους της Orangeland και γεύτηκαν Spartis Juice.

You may also like

Κοινοποίηση: