Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Εκτελεστική Επιτροπή Πελοποννήσου “Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας πρέπει να δώσει τη παραίτηση της στον Περιφερειάρχη”.

 

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζοντας την κοινή τους βούληση και προς αποκατάσταση της αλήθειας σε ότι αφορά τις δημόσιες δηλώσεις της κας Αλειφέρη, η οποία με προκλητικότητα καταφέρεται εναντίον τους, δηλώνουν τα εξής:

«Η κα Αλειφέρη αποσιωπά σκοπίμως το γεγονός ότι σύσσωμη η Εκτελεστική Επιτροπή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την άμεση διαλεύκανσή του από τις αρμόδιες κατά το νόμο αρχές. Επιπρόσθετα ψευδώς τους καταλογίζει έλλειψη στήριξης προς το πρόσωπό της και καταφέρεται εναντίον των συναδέλφων της με απαράδεκτους ισχυρισμούς, όταν η ίδια απέκρυψε το γεγονός εκφράζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης της προς αυτούς. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει εκ των υστέρων τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, αρνούμενη ωστόσο να παράσχει κάποια ενημέρωση ζητώντας γραπτώς τα ερωτήματα των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής !

Με τη στάση της η κα Αλειφέρη προδήλως αποκαλύπτει την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα πρόσωπα και το θεσμό του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής. Της επισημαίνουμε ότι η εμπιστοσύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή άσκησης χρηστής διοίκησης και εξουσίας και απαραίτητη προϋπόθεση συνεργασίας σε ένα κοινό πολιτικό πρόγραμμα.

Η κα Αλειφέρη στην Εκτελεστική Επιτροπή χαρακτήρισε το θέμα αυστηρά προσωπικό και νομικό, ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις της αρέσκεται να το χαρακτηρίζει πολιτικό.

Σε ότι αφορά την άποψή της, την οποία με περίσσιο πολιτικό θράσος διατυπώνει δημόσια, ότι στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη βρίσκεται γιατί εκεί την επέλεξαν οι πολίτες, της υπενθυμίζουμε ότι εκεί τοποθετήθηκε με την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πελοπόννησος κ. Πέτρος Τατούλης και τα μέλη της παράταξης και όχι η σταυροδοσία των πολιτών. Αγνοεί επίσης επιδεικτικά και υποβαθμίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους υποψηφίους και εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Μεσσηνίας.

Επανερχόμαστε και της επισημαίνουμε ότι εάν διαθέτει την ελάχιστη πολιτική «ευθιξία» οφείλει να παραδώσει την παραίτησή της στον Περιφερειάρχη. Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί της, καθώς είναι βέβαιο ότι εν τοις πράγμασι έχει θέσει τον εαυτό της εκτός της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: