«Ελλήνων Γεύσεις» στην Σπάρτη

 

 

Στηρίζοντας τα προϊόντα του τόπου μας, αλλά παράλληλα αναγνωρίζοντας την ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση, επιλέξαμε να σας προσφέρουμε μέσα από το εστιατόριό μας τοπικές γεύσεις, οι οποίες βασίζονται στη με σεβασμό μεταχείριση των ποιοτικών πρώτων υλών, ήδη φημισμένων σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

 

Βασικό μας μέλημα και φιλοδοξία είναι  να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες των επισκεπτών , μέσα από το κατάστημά μας!

Το εστιατόριο μας δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να αναδείξουμε τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντάς τες με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και γευστικές επιρροές, σε ένα περιβάλλον φιλόξενο και προσεγμένο, όπως το δικό σας σπίτι.

 

 

Για το λόγο αυτό και με ιδιαίτερο μεράκι, καταφέραμε να δώσουμε έμφαση στην ανάδυση ενός άνετου, ζεστού και καλαίσθητου περιβάλλοντος, το οποίο θα πλαισιώσει τις στιγμές απόλαυσης που εσείς θα ζήσετε στο «Ελλήνων Γεύσεις».

Άνετοι, προσεγμένοι και φροντισμένοι χώροι, διακοσμημένοι με φροντίδα και προσωπικό ενδιαφέρον, θα καταφέρουν να σας μυήσουν στην οικειότητα του σπιτικού περιβάλλοντος.

 

Το εστιατόριο μας θα το βρείτε στο πεζόδρομο Κλεομβρότου 16 , πλησίον του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος  , δίπλα στο πάρκο ΟΤΕ  Σπάρτη.

 

φωτογράφιση Αλέξανδρος Μπουγάδης 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

Κοινοποίηση: