Ενημέρωση απ’ το Επιμελητήριο Αρκαδίας για παραπλάνηση επιχειρήσεων από Γερμανική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εφιστά την προσοχή ότι εταιρεία DAD-Deutscher Adressdienst GmbH,  που χρησιμοποιεί το όνομα European Business Number (EBN) και διατείνεται ότι είναι Γερμανική, με έδρα το Αμβούργο,  αποστέλλει επιστολή σε ανυποψίαστες επιχειρήσεις με την οποία τις καλεί να συμπληρώσουν έντυπο με τον αριθμό ΦΠΑ της εταιρείας τους και τα στοιχεία τους για καταχώρηση σε ειδική ιστοσελίδα της ΕΒΝ.
Με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος του εντύπου αναφέρεται ότι υπάρχει χρέωση €771 για την καταχώρηση αυτή. Πρόκειται για παραπλάνηση και για αυτό προτρέπουμε όποιες επιχειρήσεις λάβουν τέτοια επιστολή να την ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ.
Με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε τις επιχειρήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όταν λαμβάνουν τέτοιες αμφιλεγόμενες / παραπλανητικές επιστολές και σε περίπτωση υποψίας ή ακόμα και αμφιβολίας να επικοινωνούν άμεσα με το Επιμελητήριο πριν προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες / δεσμεύσεις.
Για το συνημμένο υπόδειγμα πατήστε εδώ

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: