Λακωνία

Ενημέρωση για τον αλιευτικό τουρισμό την Παρασκευή 28 Mαΐου στο Γύθειο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου στο Γύθειο.

Η εκδήλωση, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και θα λάβει χώρα στο Cafe Stathmos.

Στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης θα μιλήσει ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα” και στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Γιώργος Κανελλόπουλος θα παρουσιάσει το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Χαιρετισμό στην αυριανή εκδήλωση θα απευθύνουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER/CLLD Ανατολικής Πελοποννήσου Σπύρος Φλώρος.

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Βραβευμένος Φωτογράφος 
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

You may also like

Κοινοποίηση: