Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου Γ’ στο Γύθειο.

780{icon} {views}

Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Τοποτηρητής της ιεράς Μητροπόλεως Μάνης και ο δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου Γ’ στο Γύθειο την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00. 

Πρόγραμμα:

  • 11:45  Υποδοχή του νέου Μητροπολίτη υπό της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας  κας Ντίας Τζανετέα στο όρια της Μητροπολιτικής περιφέρειας  επί της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου. 
  • 12:00   Άφιξη του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ και του νέου Μητροπολίτη στην πλατεία Ηρώων Γυθείου.

    Υποδοχή αυτών υπό του Τοποτηρητού Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Προσφώνηση δημάρχου Αν. Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου.

  • 12:45  Αντιφώνησις Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου Γ’.
    Κατάθεση στεφάνων.

    Έναρξη πομπής προς τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγίου Γεωργίου όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή της εγκαταστάσεως του νέου Μητροπολίτη. 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: