Ενωμένοι Πολίτες Σπάρτης : η Δημοτική Αρχή για πολλοστή φορά απαξιώνει το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου

 

 

κα. Πρόεδρε,

Την Παρασκευή 19/8/2022 και ώρα 14:02’ στείλατε με e-mail, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσκληση για δια ζώσης σύγκλιση του ΔΣ την Τρίτη 23/8/2022, με ένα και μοναδικό θέμα. Μόλις 52 λεπτά αργότερα, δηλ. στις 14:54’ και χωρίς καμία αιτιολόγηση και ενημέρωση, στείλατε με e-mail, ορθή επανάληψη της ανωτέρω πρόσκλησης για συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη, με συνολικά 7 (!) θέματα.

Επειδή για πολλοστή φορά η Δημοτική Αρχή, αφενός απαξιώνει το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου και αφετέρου εμπαίζει σύσσωμη την αντιπολίτευση, σας καλούμε να αναθεωρήσετε την πρόσκληση για συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη και να επαναφέρετε την αρχική πρόσκληση, για  δια ζώσης συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 23/8/2022. Σε αντίθετη περίπτωση, εμείς ως παράταξη, δε θα συμμετέχουμε στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ και γι’ αυτό, αλλά και για τις όποιες συνέπειες, θα φέρετε εσείς ακέραια την ευθύνη. 

Τέλος, επειδή ίσως δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε πως παλαιότερες συνεδριάσεις του ΔΣ, που αφορούσαν θέμα: «Χορήγησης εγκρίσεων συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη και τοποθέτηση πωλητών σε θέσεις», γίνονταν μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να είναι ανοιχτά τα τραπεζικά καταστήματα και οι ενδιαφερόμενοι να προλάβουν να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Ενωμένοι Πολίτες Δ. Σπάρτης. 

 

 

 

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: