Εξακολουθεί να είναι σε εγκατάλειψη το Άλσος Γουδέ Σπάρτης
Σε δημοσίευμα που είχαμε κάνει τον Ιούνιο του 2022 , όπου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ,είχαμε αναφερθεί στο άλσος Γουδέ Σπάρτης και στην πλήρη εγκατάλειψη του από την τωρινή Δημοτική Αρχή .
Σήμερα βλέπουμε ότι ουδείς έχει ενδιαφερθεί για το άλσος , καμία υπηρεσία του Δήμου και αρκετοί πολίτες νιώθουν ντροπή , για την άσχημη εικόνα που έχει το πάρκο , καθώς φοβούνται να αφήσουν και τα παιδιά να παίζουν σε αυτό , μη τυχών και τραυματισθούν, με αποτέλεσμα ελάχιστοι πλέον να το επισκέπτονται.
Καλό είναι η Δημοτική Αρχή να ενδιαφερθεί άμεσα και οι επισκέπτες του Άλσους Γουδέ να νιώθουν ασφάλεια , γιατί τώρα ούτε να κάτσουν δεν μπορούν στα σπασμένα η αόρατα παγκάκια, αν δεν τους πέσει κάποια σανίδα στο κεφάλι , οι βρύσες εξακολουθούν να είναι σκουριασμένες και τα χορτάρια αρκετά.
φωτογραφίες από Andreas Tsarouchas Isports.