Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεσσηνία.

386{icon} {views}

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 31χρονος

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, που είχε γίνει την 18.6.2018 το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο ανωτέρω, την 18.6.2018 το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε υποκατάστημα τράπεζας, με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα και τράπηκε σε φυγή με όχημα το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε και πυρπόλησε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Όπως επιπλέον προέκυψε, το παραπάνω όχημα είχε κλαπεί την 26.4.2018 από περιοχή του Ρεθύμνου Κρήτης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: