Λακωνία

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο 7 Νηπιαγωγείο Σπάρτης

Μπορεί λόγο περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊου  σε πολλά σχολεία να μην πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

 

 

 

Στο 7 Νηπιαγωγείο Σπάρτης επί τις Ευαγγελιστρίας ,  οι γονείς το πρωί έφεραν τα μικρά παιδιά ,  τα άφησαν στην νηπιαγωγό τους και μόνοι τους χωρίς κοινό πραγματοποίησαν μια γιορτή , τραγούδησαν , είπαν το ποιήματα τους σαν να είχαν εκεί τους γονείς τους και τα αγαπημένα πρόσωπα , έπειτα βγήκαν στο δρόμο και πραγματοποίησαν μια μικρή παρέλαση.

Στο χώρο του Ξενία Σπάρτης , στον λόφο , πήγαν μετά τον εορτασμό και αφού χόρεψαν το “Εδώ το Φως” του Γιώργου Νταλάρα ετοίμασαν μια Ελληνική σημαία όπου τοποθετήθηκε έξω από το Νηπιαγωγείο τους.

 

 

Την χαρούμενη αυτή γιορτή είχαμε την τιμή να την βιντεοσκοπήσουμε ώστε οι γονείς να μπορέσουν να την δουν και να την έχουν ως μια ανάμνηση. 

Η Ιστορία της Ελλάδας μας και οι αγώνες των προγονών  μας δεν πρέπει να ξεχνιούνται και στις δύσκολες ημέρες που περνάμε να τις φέρνουμε στην μνήμα μας .

 

 

Να πούμε ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊου στον προαύλιο χώρο του λόφου του Ξενία , στο νηπιαγωγείο όπως αναφέραμε ήταν μόνο τα μικρά παιδάκια με την δασκάλα τους. 

Ευχαριστούμε για την τιμή τους γονείς και την νηπιαγωγό όπου μας προτίμησαν για την φωτογράφηση και βιντεογράφηση , για εμάς ήταν μια νότα χαράς και ξεφύγαμε λίγο από τα δύσκολα τις καθημερινότητας . 

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση   Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 

Ζήτω η Ελλάς

Χρόνια Πολλά σε όλους 

 

 

 

 Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών και από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 Φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
Ειδικές τιμές σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους

Τηλ. 2731402655

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: