Εορτασμός της ημέρας Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2703/1999 καθιερώθηκε η 9η Μαΐου Ημέρα Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου , ως ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το Έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές και τους νεκρούς και τα θύματα του Ιερού Αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 19411944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων Κατοχής.

Κατά το φετινό εορτασμό που θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στην πόλη της Σπάρτης, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις: α) Γενικός σημαιοστολισμός. β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων κ.λ.π. γ) Τέλεση Δοξολογίας Ομιλία στο Μητροπολιτικό Ναό. δ) Κατάθεση στεφάνων στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα.

Διευκρινίζουμε ότι όποιο Νομικό Πρόσωπο θελήσει να καταθέσει στεφάνι στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα πρέπει να ενημερώσει σχετικά την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας μέχρι Τρίτη 752019 στα τηλέφωνα 2731363101102.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Αδαμαντία Τζανετέα

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: