Επικαιρότητα.

Επίδομα 534 ευρώ : λιγότεροι οι δικαιούχοι , πότε θα καταβληθεί

870{icon} {views}

Αρχές Απριλίου αναμένεται να εξοφληθούν οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που είναι δικαιούχοι και τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Μάρτιο.

 

Υπενθυμίζεται ότι από τον Μάρτιο στο μέτρο αναστολής σύμβασης τέθηκε για πρώτη φορά και προϋπόθεση τζίρου της επιχείρησης.
Με αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι να μην το δικαιούνται και με τις επιχείρησης  να αδυνατούν να πληρώσουν μιας και δεν είχαν κάνει ούτε ένα μεροκάματο για το μήνα Μάρτιο.

Η Κυβέρνηση μάλλον αδυνατεί να δώσει το επίδομα  των 534 ευρώ σε όσους είχε δώσει τους προηγουμένους μήνες και αυτό φαίνεται από τις επιχείρησης που έχει βγάλει εκτός και είναι από την αρχή του έτους : τον Ιανουάριο δηλώθηκαν 623.000 , τον Φεβρουάριο 548.000 και το Μάρτιο λόγο κόφτη του τζίρου μειώθηκαν κατά 50.000  ακόμα επιχείρησης. 

Η Κυβέρνηση με τα μέτρα που παίρνει οδηγεί χιλιάδες μισθωτούς σε απόγνωση διότι δεν έχουν εισοδήματα και δεν θα μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους το επόμενο διάστημα.

Και αναμένεται δυστυχώς να είναι σε αναστολή για το μήνα Απρίλιο μόνο οι εργαζόμενοι των κλειστών επιχειρήσεων με κρατική εντολή καθώς τα δημοσιονομικά περιθώρια στενεύουν τόσο για την Κυβέρνηση αλλά και για χιλιάδες ακόμα μισθωτούς που είναι εκτός εργασίας και δεν θα μπορούν να πάρουν το μικρό επίδομα των 534 ευρώ.

Αναλογιστήτε λίγο πως θα ζήσουν χιλιάδες οικογένειες από την στιγμή που δεν έχουν εισοδήματα ; 
Εσείς κύριοι της Κυβέρνησης μπορείτε να ζήσετε έναν μήνα με μηδενικό εισόδημα;
Μήπως θα έπρεπε να πάρετε πίσω το άδικο μέτρο του κόφτη λόγο τζίρου. 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: