Επίσκεψη στο Γ. Νοσοκομείο Σπάρτης έκανε η “Λακωνική Ομοσπονδία”της Αυστραλίας.

1698{icon} {views}

Η Λακωνική Ομοσπονδία της Αυστραλίας έκανε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης η οποία έχει συνεισφέρει με εξοπλισμό στο Νοσοκομείο που είναι ένας απινιδωτής , ένα μόνιτορ και 2 αμπού (συσκευές παροχής αέρα)

Στην επίσκεψη που είχαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σ. Μπότσιο , παραβρέθηκε και η Αντιπεριφεριάρχης Λακωνίας κ. Α. Τζανετέα.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της Λακωνικής Ομοσπονδίας , η προσφορά που κάναμε στο Νοσοκομείο είναι χρέος μας και ευθύνη μας για εμάς και δεν το θεωρούμε τόσο σπουδαίο , προσπαθούμε για την ανάδειξη του τόπου μας στην μακρινή Αυστραλία .
Θα προσπαθήσουμε όλοι εμείς να προσφέρουμε διότι υπάρχουν ελλείψεις  και παρόλο αυτά τα μικρά προβλήματα τόσο το νοσηλευτικό όσο και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου προσφέρουν τα μέγιστα.
Εμείς θα προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερα γιατί νιώθουμε ότι ο τόπος μας το έχει ανάγκη.
Προσπαθούμε να προβάλουμε όσο το δυνατών την Λακωνία μας και περισσότερο την Αρχαία Σπάρτη , μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και εκδηλώσεις που γίνονται  όπως : το μεγαλείο της μάχης των Θερμοπυλών , ιστορικά θέματα για το Ζαχαριά , Παλαιολόγο , έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Λακωνία με την βοήθεια της Λέσχης Φωτογραφία Σπάρτης κ.α.
Θέλουμε να προβάλουμε το Λακωνικό στοιχείο όχι μόνο στους Λάκωνες αλλά και στο Αυστραλέζικο κοινό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου δήλωσε , ότι ευχαριστεί όλους τους ομογενείς της Αυστραλίας για την προσφορά τους στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.
Η προσφορά τους μας δείχνει ότι των Ελλήνων οι κοινότητες είναι υπαρκτές, ζωντανές και δίπλα μας .

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά να έχουμε στο Νοσοκομείο Σπάρτης εκπροσώπους από την Λακωνική ομοσπονδία της Αυστραλίας , που με μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς τίμησαν την ιδιαίτερη πατρίδα τους που έγινε στην Αυστραλία , όπου συγκέντρωσαν χρήματα προκειμένου να προσφέρουν σε μηχανήματα που το νοσοκομείο είχε ανάγκη.
Πέρα από το οικονομικό ποσό που συγκέντρωσαν και την προσφορά τους είναι πολύ σημαντικό να τους ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία τους και για το ενδιαφέρον για την χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Λακωνία.
Τους ευχαριστούμε θερμά και ήμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία που υπάρχει πολλά χρόνια θα συνεχιστεί γιατί η πατρίδα τους έχει ανάγκη και τους χρειάζεται , δεν τους αγαπάμε γιατί προσφέρουν που είναι διαχρονική η προσφορά τους , αλλά γιατί τους έχουμε μαζί μας και αυτό μας κάνει ποιο δυνατούς και τους ευχαριστώ για ακόμη μια φόρα.

 

(C) Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης .

You may also like

Κοινοποίηση: