«Επί τάπητος τα θέματα της Λακωνίας στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο»

429{icon} {views}

 

Στο πλαίσιο του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που διεξάγεται στην Τρίπολη στις 26-27 Φεβρουαρίου 2018, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα είχε την ευκαιρία να θέσει τα πιο σημαντικά θέματα της Λακωνίας που αφορούν στον πολιτισμό και στον τουρισμό.
Σε επαφές που είχε με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λυδία Κονιόρδου και την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Λακωνίας με κυρίαρχα τα θέματα  του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και των θρησκευτικών μνημείων της Λακωνίας , την ανάδειξη των σπηλαιων Διρού και Καστανιάς, τις ενάλιες αρχαιότητες (Παυλοπέτρι- Ασωπός) και τα αρχαία θέατρα Σπάρτης και Γυθείου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της για την απόλυτη ανταπόκριση της Υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου  στο μεγάλο έργο του νέου αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης που από το 2011 διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: