Επικαιρότητα.

Επαγγελματίες οι απαγωγείς του επιχειρηματία Ν. Μαυρίκου

319{icon} {views}

Με τις καταθέσεις όλων των προσώπων από το επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία , ανάλυση του υλικού από τις κάμερες της ακτής Θεμιστοκλέους που κατέγραψαν το σκηνικό της αρπαγής αλλά και άλλων ηλεκτρονικών ματιών κατά μήκος του πιθανού δρομολογίου διαφυγής και εν αναμονή μίας πιθανής επικοινωνίας με την οικογένεια προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ να λύσουν τον γρίφο της αρπαγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για μια άκρως περίεργη ιστορία και τα πρώτα συμπεράσματα σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα εξής:

• Οι δράστες ήταν επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να «ναυλώθηκαν» από το εξωτερικό και να ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να κάνουν τη δουλειά.

• Ερευνάται αν κάποιοι από τους δράστες που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

• Ανατρέχουν στις κάμερες και προσπαθούν μέσω συγκεκριμένων στην ακτή Θεμιστοκλέους να διαπιστώσουν αν τις προηγούμενες ημέρες έχει καταγραφεί κάποια περίεργη κίνηση που να δείχνει παρακολούθηση του επιχειρηματία.

• Ψάχνουν όλες τις επαγγελματικές, και οικονομικές συναλλαγές αλλά και τις προσωπικές του επαφές των τελευταίων δυο-τριών χρόνων, ενώ συζητούν παράλληλα με τη σύντροφό, την οικονόμο και την οικογένεια του για να μάθουν αν τον τελευταίο καιρό είχαν δει κάτι περίεργο ή αν διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι αστυνομικοί, ερευνούν την υπόθεση με τη λογικη της απαγωγής και πρώτο μέλημα είναι να επιστρέψει ο επιχειρηματίας στην οικογένεια του και σε δεύτερο χρόνο να εντοπιστούν οι δράστες της κινηματογραφικής αρπαγής.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς συμπληρώνεται η πρώτη εβδομάδα από το πρωινό της περασμένης Πέμπτης, όταν ο Νίκος Μαυρίκος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους.

Πηγή: protothema.gr

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: