Επιστημονική ημερίδα στη Μάνη: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για τη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

305{icon} {views}

 

Ο Παγκόσμιος Ελληνικός Βιοϊατρικός Σύλλογος – “World Hellenic Biomedical Association” WHBA – (www.whba1990.org), ο οποίος έχει παγκόσμια ακτινοβολία και συναπαρτίζεται από διακεκριμένους συμπατριώτες μας επιστήμονες στα πεδία των επιστημών υγείας, έχει οργανώσει και φέτος ένα πλούσιο δεκαήμερο δράσεων (16-25 Μαΐου) στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης θα πραγματοποιήσει επιστημονική ημερίδα στη Μάνη με τίτλο: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για τη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», με τη συμμετοχή επιφανών ιατρών-ομιλητών από Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στο Ξενοδοχείο Porto Vitilo στο Καραβοστάσι Οιτύλου και απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς του Νομού Λακωνίας και όχι μόνο.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: