Επιχορήγηση Συμμετοχής στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo

logo_headerΤο Επιμελητήριο Λακωνίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησος Expo 2016 που θα διεξαχθεί στο ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης στο Κτήριο ΓΕΑ ΑΕ από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016.
Η Πελοπόννησος Expo 2016 τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση έχοντας ως κύριο μέλημά της να προωθήσει και να αναδείξει τα προϊόντα των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων. Στοχεύοντας στον αγροδιατροφικό τομέα και στον τουρισμό, οι οποίοι αποτελούν αιχμή του δόρατος για την Περιφέρειά μας, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς που απαρτίζουν την επιχειρηματικότητα του συνόλου της Πελοποννήσου, η Έκθεση θα αποτελέσει μια συλλογική κίνηση με γνώμονα την ανάπτυξη και την τόνωση του επιχειρείν.
Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στα μέλη των Επιμελητηρίων να συμμετέχουν σε συναντήσεις μορφής Β2Β με επιχειρήσεις του εξωτερικού μέσω του Ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες συνεργασίας.
Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 29,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εσωτερικό εκθεσιακό χώρο και 10,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εξωτερικό χώρο. Το κόστος αυτό θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τρίτη 25/10/2016 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.
Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2016.

περισσότερες πληροφορίες http://www.lcci.gr/

You may also like

Κοινοποίηση: