Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας ΌΧΙ στα Νέα μέτρα λιτότητας.

671{icon} {views}

Όχι σε νέο μνημόνιο και στα νέα μέτρα λιτότητας φώναξαν οι εργαζόμενοι και πολίτες της Σπάρτης.

 

Το παρών έδωσαν στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας οι κάτοικοι της Σπάρτης καθώς και οι Σύλλογοι των : Σύλλογος Οδοντιατρικών Λακωνίας , Δικηγορικός  σύλλογος, Ιατρικός σύλλογος, Εργατικό Κέντρο , Ομοσπονδία, το σωμάτιο ΟΤΕ και ΔΕΗ , οι Δάσκαλοι , το σωματίου του Νοσοκομείου Σπάρτης .

Αυτό που ανέφεραν είναι ότι οι υποσχέσεις μείναν υποσχέσεις και η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορούν και δεν αντέχουν άλλο , 8 χρόνια τώρα η υπομονή τελείωσε και το 4 μνημόνιο είναι δυσβάσταχτο.

Το δράμα του Ελληνικού λαού συνεχίζεται με το νέο μνημόνιο να οδηγούν τους πολίτες σε εξαθλίωση , οι άνεργοι είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους , οι οικογένειες σε απόγνωση .

Δεν αξίζουν αυτή την τύχη οι Έλληνες και γι αυτό βγαίνουμε στους δρόμους όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στα νέα μέτρα που θα αποτελειώσουν ότι έμεινε.

Καταδικάζουμε την πολιτική αυτή και λέμε  Όχι στα νέα μέτρα λιτότητας , φτάνει ποια , η ύφεση ανακυκλώνεται και βαθαίνει , η κοινωνία φτωχοποιείται και η αγορά εργασίας απορρυθμίζεται διαρκώς .

Μετά από την συγκέντρωση στο πάρκο του ΟΤΕ (Αγ. Νίκωνος) πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Σπάρτης.

 

You may also like

Κοινοποίηση: